Over 16,534,732 people are on fubar.
What are you waiting for?

Kläder industrins tillväxt avtar. Rapporten precis släppt från Golden State Securities, Kinas textil-och är klädindustrin under 2012 definieras som "fadd". Som inkluderar antingen export eller inhemsk försäljning, kläder effektivitet sektorn 2012 minskade notoriskt utmärkta prestanda på den inhemska marknaden av utländska high-street märken tvingade också ett lågt pris rabatt till Showmanship. "Double 11" är den traditionella klädindustrin att spela en "stimulerande", att förlita sig på Internet kanal försäljning, där kunderna Eslite har nyligen meddelat en ökning med nästan 30% av försäljningen under de tre första kvartalen, är det fjärde kvartalet intäkter syn. Internet varumärkets vår komma?

Traditionella kläder detaljhandeln erfarenhet "vinter"

Den 2012 Kina kläder församling i Peking nyligen. Hedersordförande Kina Textile Industry Association Du Chau underströk att fortsätta den omfattande utvecklingen av det gamla sättet att leva, eller att bryta ny mark med stormsteg ovanför den nya vägen till industrialisering, är detta ett mycket allvarligt problem.

Statistik från Kina National Commercial Information Center, kläder detaljhandeln i januari-oktober 2012, i volym år till år tillväxt på 14,2%, 2,4%, jämfört med 20,4% under 2011, en 4,9% nedgång betydligt, en -10 månader, kumulativa export av textil och konfektion till $ 209.900.000.000, en ökning med 2%, långt ifrån en tillväxt på 24,99% under 2011.

Golden State Securities senaste rapport påpekade, däribland sju vargar, O'Connell, nio, djurhållning, Wang och andra kläder varumärke detaljhandeln klass företag i årets ansikte svårigheter "konsument retardation, är början uppgång i lager, finansiella indikatorer försämras (moncler jacka outlet) , och sedan stänga igen butiken, för att tidvattnet över krisen genom att minska utbudet av strukturanpassning ... från på medellång och lång sikt, märket företaget att ändra affärsmodell, förbättrade funktioner, betoning på endogen Det tar tid. "

Rapporten har också fått stöd av data. Inrikes sport varumärke under andra kvartalet 2013, kommer att släppas de olika klasserna från år till år finns olika grader av nedgång. Det Xtep mängd order sjönk 15% -20%, den ANTA ned 15% -25%, Pick nedgång så mycket som 20% -30%. Data från Kinas nationella Garment Association, har antalet Kinas plagg export varit 13 månader i följd med negativ tillväxt.

Jämfört med inhemska företag och utländska varumärken kläder med försäljningsutveckling i Kina kan fortfarande vara. Uniqlo moderbolag Snabb Retailing Group har tidigare meddelat 2012 räkenskapsåret (2011 till augusti 2012, 31, 2011) rapport visar att gruppen i fråga om försäljning och intäktstillväxt. Där Uniqlo verksamhet i Kina och Sydkorea när det gäller försäljning och resultat har i allmänhet tillväxt, men med nedgången i den ekonomiska miljön, operatörerna av de två regionerna under fjärde kvartalet 2012 räkenskapsåret (moncler dunjacka) har misslyckats med att nå målet.
Alibaba Group avslöjade nyligen de senaste resultaten från en biljon yuan samtidigt som man betonar att den nya e-handel affärsmodell är att ofattbar hastighet, påskynda uppgraderingen och omvandling av traditionella affärsmodeller. Fina siffror för att locka fler tillverkningsföretag "net", en mer traditionell kommersiellt företag omvandling, men hur man ändrar e-handeln i inledningsskedet söka utveckling förlita sig på "bränna" läget återstår att tänka.

Möter med traditionell kläder detaljhandeln tillväxt sjönk mitt Internet varumärket går mot lönsamhet efter år av "bränna". Där kunderna Eslite grundare och VD för årgång att krediten tillhör "Internet", "där kunderna Eslite Internet prestation, har en ung kinesiska märken hade med den internationella big-name tävling modig närvarande där kunderna har 20 miljoner användare per år genomsnittliga konsumtionen av 4 till 5 gånger, förbrukning av primära städer svarade för 60% off enda genomsnittspriset på 150-200 yuan, berömda japanska snabb klädmärket Uniqlo bibliotek har mer än produktförsäljning på den kinesiska marknaden ".

Verkar vintage, där kunderna Eslite nytta av framgången med e-handel, men också oskiljaktiga från de ansträngningar som företaget självt: till synes enkel men i själva verket, en professionell produktlinje, har alltid varit strävan efter kostnadseffektiva, gör en massa människors konsumtion koncept kan ändras kläder till dagligvaruhandeln kapitalvaror, för att främja en långsiktig utveckling av företaget. "vintage påpekade att utvecklingen av elleverantören genom att helt enkelt förlita sig på investeringen enheten inte är tillräckligt, måste vi lita på sin egen hälsoutveckling. Så där kunderna är mer bekymrade över det fjärde kvartalet, försäljningen via de tre första kvartalen av anpassning, liksom situationen i det första kvartalet nästa år. Nu, där kunderna Eslite försäljning under de tre första kvartalen år till år ökning med nästan 30% under det fjärde kvartalet är det högsäsong, är hela platsen lönsamhetsmål nära: bara pengar-bränning, icke-lönsam e-handel finns ingen väg ut ".

Jiangqiping, generalsekreterare för information Research Center av den kinesiska akademin för samhällsvetenskap, sade också att framtiden för e-handel bör vara elleverantörerna att skapa efterfrågan. Online shopping karneval framgång speglar elektriska leverantörer för att stimulera den inhemska efterfrågan, och energi för att skapa den inhemska efterfrågan. I framtiden elektroniska affärer måste ytterligare lära sig att aktivera efterfrågan på marknaden, förse marknaden med fler produkter, för att uppnå ett positivt samspel mellan online-shopping och ekonomisk utveckling. Moncler Loire Dunjacka Kvinnor Om kunden Eslite har släppt VT försäljningsdata 2012, våren och sommaren i år införde temat "positiv energi", där kunderna VT över 2000 mönster, översteg den totala försäljningen 13 miljoner för 2011 baserade på försäljningen av 10 miljoner hit en ny hög, ovanpå T-shirt detaljhandelsmarknaden i första hand. Enda stycke VT Hot super 235.000, försäljning av singel-sekunder upp till 216, ca 4 per capita köp. När det gäller den traditionella konfektionsindustrin, där åldern kunderna berättade medierna att "när VT gör 30 miljoner, ingen i Kina för att göra T-shirt".

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.067 seconds on machine '189'.