Over 16,533,266 people are on fubar.
What are you waiting for?

Wanneer u een app idee hebt en u maakt het met de bedoeling om geld te verdienen, heb je een paar opties. U kunt ofwel een app, te verkopen voor een vaste prijs op een van de vele app stores of u kunt een gratis app te maken met advertenties die je geld te verdienen wanneer een van uw klanten maakt gebruik van de app en ziet de advertenties. Wanneer we kijken naar deze twee opties, het is vrij moeilijk om te weten recht uit de vleermuis, die men zal salderen je het meeste geld. Als je met betaalde apps, zou je verliezen op de potentiële inkomsten uit de lange termijn herhaald gebruik van uw apps. Echter, als je met gratis apps, kun je uiteindelijk het verliezen van een eerste uitbarsting van het kapitaal van de oorspronkelijke verkoop van elk app. Er is maar een manier om te weten of gratis of betaalde apps zijn beter voor uw bedrijf, en dat is om te kijken hoe de meeste mensen gebruiken apps en wat adverteerders bereid zijn te betalen voor advertenties.

Dus, hoe de meeste mensen gebruiken apps? Pinch Media deed een studie over dit onderwerp en opgegraven aantal nuttige gegevens. Volgens hun onderzoek, wordt de gemiddelde gratis app 6,6 keer meer dan de betaalde tegenhanger gebruikt. Hoewel dit klinkt als een goede reden om te gaan voor gratis app die advertentieruimte te verkopen, is de wiskunde niet helemaal op die manier. Hier is waarom. Laten we aannemen dat onze betaalde app verkoopt voor 99 cent. In dat geval zal Apple neemt haar 30%, geeft ons een nettowinst van circa 70 cent per verkoop. De gratis app heeft vervolgens om make-up dat 70 cent verschil per download door middel van reclame, zodat zij zo goed als de goedkoopste betaalde app.
Pinch Media zegt dat de gemiddelde app wordt 12 keer uitgevoerd. Wanneer een app is gratis gemaakt, wordt dit aantal vermenigvuldigd met de factor 6,6 te geven een gemiddelde totale verbruik van ongeveer 80 sessies. Nu is de antwoord op de vraag of het een goed idee om een ​​betaalde app of een gratis app is ingekookt tot de volgende vraag. Kan een gratis applicatie te maken 70 cent in reclame-inkomsten in 80 gebruik sessies?

Greg Yardley, de CEO van Pinch Media, zeer zelfverzekerd zegt, "Hell No" als het antwoord op deze vraag in zijn presentatie van het onderzoek. De enige manier waarop een gratis app kan dit soort geld te verdienen is als het in staat waren om een ​​of andere manier net 8,75 dollar voor elke duizend advertentie uitzicht (bekend als CPM in de biz). Hier is de logica. Uw app zal alleen in staat zijn om een ​​of twee advertenties elke sessie dienen. Als uw app kan een advertentie per sessie te dienen, en het wordt gebruikt tachtig keer, dan heb je 80 indrukken. Op $ 8,75 per duizend vertoningen, zal je zelf je 70 cent.

Natuurlijk, geen adverteerder in hun volle verstand zal een tarief deze grote bieden voor smartphone-toepassingen ontwikkeling, met name een die is gewoon het invoeren van de scène. De meeste bedrijven bieden 0,50 dollar tot $ 2,00 voor elke duizend keer bekeken. Dit is ten minste vier keer minder dan wat uw app zal nodig hebben om samen de zeventig cent.

Na dit alles wiskunde, Pinch Media concludeert dat het beste plan voor een app is om het te beginnen als een betaalde app, software te installeren om te bepalen hoe het wordt gebruikt, en vervolgens van daar heen te gaan. Het bedrijf stelt dat minder dan 5% van de best presterende apps zijn "sticky" genoeg om geld te verdienen uit advertenties. Wat zou een goed voorbeeld van een kleverige app zijn? Nou, Pandora houdt mensen luisteren met gespannen oren en wordt gebruikt over en weer. Op 0,5 dollar tot $ 2,00 per duizend keer bekeken, kan Pandora behoudt zijn werking die door pure gebruiker view volume alleen.

Om geld te verdienen uit reclame, uw app heeft ofwel om een ​​hoop geld per advertentie view (CPM) of het moet winnen van de gemiddelde smartphone app relatief lage gebruik. Omdat iedereen begint met nul informatie over de mate van gebruik van hun apps, en de meeste adverteerders zijn niet bereid om zeer hoge CPM tarieven geven, de meest verstandig besluit is om uw app een betaalde app. Als u nog vragen over uw nieuwe app idee en of het een goed idee om het vrij te zijn, Appiction een van de toonaangevende iPhone applicatie-ontwikkeling bedrijf heeft een team van marketing consultants die zal u begeleiden in de juiste richting. Wij helpen u gebruik maken van de analytische instrumenten, dat geeft je de informatie die u nodig hebt. Hier is voor het succes van uw nieuwe app!

telefoon kopen beste smartphone dual sim telefoon

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0643 seconds on machine '180'.