Over 16,529,207 people are on fubar.
What are you waiting for?

Google Android Tabel Pc

Android Tablet is bijna als een PC, maar in een extreme draagbare vorm en stijl met een beetje van een aantal nieuwe functies, zoals gevoelige touchscreens en professionele apps met hoge resolutie en 3G in de dunne lichaam en slimme specs die overal kan worden uitgevoerd en is zeer gebruiksvriendelijk vriendelijk. Het is eigenlijk software geïntroduceerd met een besturingssysteem met Java programmering. Computer tablet is een draagbaar apparaat voor het opslaan en organiseren van uw favoriete muziek en video's. Het maakte ook het delen van bestanden / overdragen gemakkelijk met zijn USB, mini-USB-en  HDMI-poorten. De HDMI-poort kunt u video's bekijken op uw compatibele  HDTV.

Google Android tablet komt in alle verschillende maten en prijzen. Het heeft lichte body, praktische software en verwijderbare batterij. Het voert ook een open source geïntegreerde browser. Het staat u te doen multitasking, en beschikt over draadloos internet voor het streamen met volle snelheid. Het kan niet ingebouwde apps zoals iPad, maar je kunt nog steeds hebben ze want er zijn een aantal nuttige en interessante Android apps op de markt.

Intel lanceerde haar eerste Android tablet van een atoom-chip met een verwerkingscapaciteit kern door Intel ontworpen voor smartphones en tablets. Maar deze tablet ontwerpen zullen worden gecontroleerd op Google Android ontwerpen en Intel aanvaard dat zij zichzelf kan updaten  in het geval van tabletten en een snel tempo te stellen aan de normen van Android-tablets mensen maken al gebruik van als Galaxy en honingraat tabletten overeenkomen.

In vergelijking met notebook, Android tablet-pc is zeer veelzijdig. Het grootste verschil is omdat het heeft veel compacte formaat en capacitieve touchscreen monitor. Dat betekent dat je in staat bent om te typen of een bestand te bewerken op het scherm, zonder toetsenbord. Sommige Android Tablets kunnen verschillende schermresoluties hebben, zoals de Android 3.0 Honeycomb, het ondersteunt een multi-touch scherm om de gebruikers te klikken en afbeeldingen en webpagina's strekken slechts met twee vingers

De Google Android Tablet ondersteunt alle gangbare video-en audio-formaten zoals MP3, WMA, FLAC, AAC, evenals AC3, OGG, AVI, naast MPEG4, MPEG2, WMV, RMVB, FLV en H.264. Voor zover beeld betreft, ondersteunt JPEG, PNG, BMP en GIF. Trouwens, het stelt gebruikers in staat te voeren office programma's zoals MS Word, Excel, PowerPoint, maar ook als PDF aan alle eisen op het werk te voldoen. En je kunt zelfs documenten afdrukken via Android-tablet als de instelling met betrekking tot de printer. Als het gaat om multi-media, vindt u altijd een grote hoeveelheid applicaties voor u om uit te kiezen voor android tablet.

Android-tablets zijn werkpaarden is compatibel met Word, Excel, PowerPoint en PDF-bestanden die u kunt doen meer werk altijd en overal. In plaats van het dragen van een groot aantal documenten bij het  instappen een vliegtuig, kan de computer tabletten opslaan van al uw papierwerk dat is zorgeloos en bespaart u meer bagage. Sommigen kunnen laten u toegang tot uw bureaublad via externe verbinding als u vergeten bent iets van. Het kan ook worden gekoppeld.

dual sim telefoon . android tablet . 

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0543 seconds on machine '110'.